Retourneren

Kleer & Meer doet er alles aan om u goed te informeren over onze artikelen op de webshop en stellen service voorop. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kan deze worden geretourneerd. Binnen 14 dagen na de ontvangstdatum van de bestelling kunt u deze retourneren.

Voorwaarden:

Voor retourneren gelden enkele voorwaarden:

  • Het artikel moet per omgaande, doch uiterlijk binnen de termijn van 14 dagen na aanmelding op het bezorgadres, worden teruggezonden.
  • Het artikel is onbeschadigd, niet gebruikt en ongedragen.
  • De originele kledinglabels en prijskaartje zitten nog bevestigd aan het artikel.
  • Geef aan waarom u het artikel retour wilt sturen.
  • Artikelen uit de Outlet, kunnen niet meer worden geretourneerd.

Retourneren via de post:

Het desbetreffende artikel verpakt voorzichtig & zorgvuldig in stuurt het pakket naar onderstaand adres. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Stuur uw bestelling altijd retour met track & trace, zodat het pakket altijd te traceren is.

Kleer & Meer

Rhijnkant 7 

5056 JH Berkel-Enschot

Ruilen in de winkel:

Let op : Neem altijd uw bevestiging mee naar de winkel.

Geld terug:

Retourneren post: Het geld van een retour wordt teruggestort op uw rekening, zodra de artikelen in goede staat zijn ontvangen. Als u een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen dan kunt u dat aangeven bij uw e-mail. Bij retourzending wegens beschadiging of verkeerde levering ontvangt u het aankoopbedrag van het artikel terug.