Verzending & Bezorging

Bij Kleer-Meer streven we ernaar om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk bij u te krijgen, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe aankopen kunt genieten. Hier is wat u kunt verwachten met betrekking tot onze verzending en bezorging:

  • Verwerking en Verzending: Bestellingen die vandaag besteld zijn, worden doorgaans de volgende dag verzonden. We begrijpen dat u niet kunt wachten om uw nieuwe items te ontvangen, en we doen ons best om ervoor te zorgen dat ze zo snel mogelijk op weg zijn naar uw deur.

  • Levertijd: Onze gebruikelijke levertijd bedraagt doorgaans 2 tot 3 werkdagen na verzending. We werken samen met betrouwbare bezorgdiensten om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig en op tijd bij u wordt afgeleverd.

  • Contact Opnemen: Als u na de verwachte levertijd nog steeds niet in het bezit bent van uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op. Ons klantenservice team staat voor u klaar om u te assisteren en uw vragen te beantwoorden. We begrijpen dat er soms onvoorziene omstandigheden kunnen zijn, en we zullen er alles aan doen om het probleem snel op te lossen.

Bij Kleer-Meer waarderen we uw vertrouwen in ons en streven we ernaar om uw winkelervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. We hopen dat u enthousiast bent over uw bestelling en dat u er veel plezier aan zult beleven. Mocht u verdere vragen hebben over verzending en bezorging, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen op elke mogelijke manier.